Om Mig

Sedd, hörd och älskad!

Energifokus by Carin

”Vad skulle du göra om du kunde göra vad du ville?” Ur den frågan skapades Energifokus by Carin. Jag vill erbjuda en trygg plats där du kan vara dig själv fullt ut. En plats som välkomnar dig att våga se allt med dig, ”the good and the bad”, för vi är alla allt. Genom Energifokus by Carin vill jag bidra med min kunskap om vad som skapar hälsa och läkning via ett holistiskt perspektiv där kroppen, sinnet, hjärtat och själen är en helhet som alla behöver sitt. 

Min Resa

En massiv hjärnblödning 2021 med en intensiv andlig upplevelse fick mig att tillslut acceptera allt med mig och omfamna livet på alla plan. Idag är jag mitt autentiska jag men så har inte alltid varit fallet. 

 När jag var barn var jag ett med vinden och träden. Det bästa jag visste var när det blåste riktigt mycket så jag kunde ut och virvla med vinden och känna den härliga energin. Jag pratade med Gud, kände vad andra kände och varenda sten, mossa och blomma i min skog var lika levande som jag själv.

Sakta började jag däremot anpassa mig till andra. Det gick utan att jag riktigt märkte det. Livet hände med mina föräldrars skilsmässa, flytt från uppväxtens trygghet, jobbiga tonår ännu mera anpassning. Precis hela tiden. Jag anpassade mig så till den milda grad att jag helt plötsligt inte visste vem jag var. Borttappad från själen och mitt sanna jag gjorde mina inneboende sårbarheter att jag utvecklade depressioner. Den ena efter den andra. Jag försökte kompensera genom att prestera lite till. Jag flyttade för att springa ifrån mig själv, jag började om, tänkte att ”den här gången ska jag anstränga mig lite till”. Destruktiva relationer, värk i kroppen, det ständiga hålet och känslan av att inte duga var alltid närvarande.

I mina försök att hitta någon väg ut kom jag i kontakt med en meditationsmetod som kallades Kreativ Meditation. Teknikerna gjorde det lätt att hitta hem till mig, skala av och börja flöda igen. I två år utbildade jag mig till healer och lärare i Kreativ Meditation. Det var underbart och nu sprang jag med vinden och träden igen. Det krävdes däremot en massiv hjärnblödning då jag var så nära döden man kan komma för att tillslut integrera allting. Jag fick genom en intensiv andlig upplevelse veta det jag alltid trott, att jag ÄR den oändliga kärleken och ett med allt. Kreativ Meditation, MediYoga och andra helande tekniker hjälpte mig att återerövra mig själv igen. Efter ett drygt år av rehabilitering kunde jag sakta börja göra det jag älskar igen, att hjälpa andra tillbaka till sig själva. Det är ett sant mirakel!

Mitt kall och hjärtats längtan är därför att ge tillbaka det jag själv fått via meditationen. Att ge healing och märka hur tillstånd (fysiska, mentala, känslomässiga och själsliga) transformeras ger mig så mycket glädje. Att kunna ge en annan människa den stöttning och kärlek som hen behöver är en gåva. Det är också oerhört spännande att ge vägledning genom att läsa en annan människas energi. Det ger mig känslan av att livet är magiskt. Jag älskar med andra ord att kunna ge tillbaka till andra och att göra det möjligt för alla som vill att själva lära sig Kreativ Meditation. Det är att ge verktygen till självkärlek, glädje och frihet att själv bestämma över sitt liv.

Min senaste kärleksaffär är också MediYoga som hjälpte min hjärna att läka och gav mig sinnesro att ta det i den takt som min kropp behövde. 

Jag hoppas att jag får äran att hjälpa dig på din egen resa!Prenumerera på Mitt Inspirationsbrev

Inspirationsbrevet är för dig som inte vill gå misste om nyheter och rabatter. Du får även tänkvärda ord som leder dig in i ett liv där du känner dig sedd, hörd och älskad. 

Adress

Hammarby Sjöstad, Stockholm

Ring/Messa Mig

(+46) 73 755 40 94

Mejla Mig

carin@energifokus.com