Transformation genom Meditation

Väck din inneboende skapandekraft!

Kreativ Meditation

Allt startar som energi! Din kropp, ditt sinne, ditt hjärta och din själ bär alla på en energifrekvens som är skapad att flöda genom din kropp. När vi föds flödar allting fritt och våra kanaler är öppna. Sedan händer livet och i interaktion med andra skapas det blockeringar som sedan blir till beteenden, vanor och mönster som kanske inte är för ditt allra bästa.

Om du känner att du sitter fast och inte lyckas skapa det liv du vill, du kanske har fastnat i dina mönster, känner dig energilös, deprimerad, din kropp kanske gör ont, då är kreativ meditation en väg in i dig själv  och din närvaro. Att skapa närvaro är bryggan som kan öppna upp kanalerna igen och få livet att flöda i harmoni, balans och glädje.

Kreativ meditation är en meditationsteknik som skapades av Dr. Lewis Bostwick i 1970-talets USA. Det är en samling tekniker som lär dig att vara skaparen av ditt eget liv. Jag skulle till och med säga att det är meditationens diamant, det bästa av det bästa.

 

Kurser

Kreativ Mediation I

Kursstart: 

Lär dig grunderna i Kreativ Meditation. I den här kursen ….

View Details

Kreativ Meditatin II

Kursstart: 

Vi bygger vidare på det du lärt dig i Kreativ Meditation I. Nu djupdyker vi i…..

View Details

Introduktion till energiläsning

Föreläsning….

Kom och lyssna på ….

View Details

Kontakta Mig Gärna

Jag finns här för dig om du har frågor eller är nyfiken på vad jag kan göra för dig. Du förtjänar att känna dig sedd, hörd, och älskad. Jag hjälper dig!